Wedding season

Peter Bröllop Leave a Comment

Nu är den här. Årstiden då de allra flesta verkar vilja stärka banden och säga ”I do” till varandra. I början såg jag mig inte som en bröllopsfotograf, men ju fler bröllop jag fotat, desto roligare är det. Inget snack. 

Det är så mycket glädje de dagarna. År av förberedelser och förväntan når sin peak i ett inferno av lycka, tårar och god mat och dryck. För att inte tala om hur vackra alla människor gör sig. En ynnest att få vara med som en liten fluga på väggen och bevittna det. 

Behöver du en bröllopsfotograf som ännu inte fakturerar en och en halv månadslön? Hör av dig. 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.