Kontrasternas helg…

Peter Bröllop, Fotografering, Musik Leave a Comment

Skitig rock n’ roll, öl i plastglas och langos på fredagen. Rosa fluff, tårfyllda ögon och vackert klädda människor på lördagen. Så kan en helg se ut i en fotografs liv. 

Peace & Love i Borlänge var arbetsplatsen på fredagen, då jag slog följe med Södertäljebandet Orangeclub för deras festivaldebut. Det blev en kul dag/kväll med många härliga ackordföljder, glada människor och för att vara en festival – vackert väder. Vi slapp regn och lera och fick istället spatsera runt på festivalområdet i ett snudd på perfekt väder. Inte för varmt och absolut inte för kallt. 

Efter att ha sett och fotograferat några andra akter var det dags för mig att avvika från tock n roll-livet strax efter midnatt för att styra bilen mot Örebro. För på lördagen var det dags för bröllop mellan Jessica och Magnus, som ville ha fotograf från tidig morgon till sen kväll. 

Även den här dagen var vädergudarna med oss och bjöd på strålande väder och mot efrermiddagen ett helt perfekt fotoväder. Och som alltid är det något alldeles extra att fota bröllop. Glädje, kärlek, nervositet i sin allra vackraste skrud. 

Bilder från helgen dyker upp så småningom, men några smakprov ska jag nog allt kunna dela med mig av. 

Kärlek!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.