photographer on tour

Photographer ”on tour”

Peter Fotografering, Musik Leave a Comment

Photographer on tour

Genom hela mitt musikaliska liv har jag, kanske inte levt för, men i alla fall drömt om, att åka ut på turné och spela. I slutet av januari går den drömmen tyyyyp i uppfyllelse. Jag har blivit anlitat av Södertäljebandet Orangeclub att hänga på och dokumentera deras premiärturné.

Europa here I come

Turnén går genom Polen, Tjeckien och Slovakien. Till platser som man normalt sett kanske inte skulle bläddra igenom Ryanairs utbud för att åka till. Vad vet jag. Sååå… En once (eller i alla fall first) in a lifetime opportunity, för mig. Det ska bli så j-a kul!

Stay tuned!

//Photographer (soon) on tour

Vi vet att dina foton och film kommer vara CHEF och vi tänker att detta kan vara en skön nöt i din ’portfolio’Lee Dee – Orangeclub

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.